Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

gegraveerd

June 17, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over gegraveerd

Vóór de westelijke zhoudynastie, verdeelden de oude mensen dag en nacht in 100 gravures en sneden 100 netten op de schacht van clepsyops. In moderne tijd, evenaart een minuut 14 minuten en 24 seconden. Het „100 percentensysteem“ is het oudste en lang-in werking stelt timekeeping systeem in China.
Toen het over de handynastie kwam, werd de methode van timing de positie van de zon door de lengte van de projectie van de zon met guimeter te meten tegelijkertijd goedgekeurd. De lijst is samengesteld uit twee delen: men is recht ter plaatse om de schaduw van de post of steenkolom te meten, genoemd de lijst; Men is de het noorden en zuiden vlakke richting om de lengte van de stijve oppervlakteschaduw te bepalen, genoemd guisui. Aangezien de schaduw door de lengteeenheid kan worden gemeten, zodat zijn er het zeggen een „duim tijd een duim goud“. Elke die positie van de zon door gnomon wordt gemeten verwierf geleidelijk aan een vaste naam, en dit was de oorsprong van het uur. In de sui en zweempjedynastieën, de „zonneazimuttiming“ evolueerde officieel in „twaalf uurtiming“. De combinatie van „honderd percentensysteem“ en „twaalf uurtiming“ maakte het oude Chinese timingssysteem meer en meer perfect.
Aan het eind van Ming-dynastie en het begin van qingsdynastie, werden de westelijke mechanische klokken geïntroduceerd in China. Omdat het systeem niet met de twaalf uren kan verdeelbaar zijn, is het niet gemakkelijk te berekenen, en aan 96 keer, 108 keer en 120 keer veranderd. Het was niet tot de qingsdynastie dat men bepaalde officieel dat a dag en nacht 96 gravures, met acht die gravures per uur was, in hogere en lagere vier gravures wordt verdeeld.
De Chinese klassieke romans hebben altijd de „middagaandrijving van drie uur“, zoals „reis aan de het westen“ negen rug te snijden: de „bovengenoemde eerste minister van Wei Zheng in het huis, nachtmening droog als, is 萟 schat, slechts Li van de geurkraan, negen dagen de slechte fee toestaat, de jadekeizer Jin Zhi, samen met zijn drie keer, middagdroom velen oude draak.“ houdt Bij drie - kwarten van middag, volgens de tijd-houdende methode, was het vijftien minuten aan middag twaalf. Volgens geleerden yin-Yang, is Yang qi op dit ogenblik bij zijn piek, terwijl de moderne astronomie gelooft dat de middag bij zijn piek is. Middag drie is de keer de tijd van de oude zware misdadige lijn onthoofdt straf, op dit ogenblik vraagt de verrichting onthoofd, Yang-is het gas het meest sheng, het Yin-gas nadat de dood van de persoon onmiddellijk zal verdrijven, de misdadiger die een afschuwelijke misdaad begaat, is onthoofd „zelfs spook allen niet kunnen doen“, kastijding tonen. Kleinere misdaden, kunnen bij middag worden gesneden, zijn spook laten doen. Zo, „drie minuten bij middag, sneed de droom jinghe oude draak“, om aan te tonen dat de oude draakmisdaad zeer ernstig is.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in