Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call
lopende band
  • monster room2
  • monster kamer 3
  • Assemblage lijn
  • productie-team

In het algemeen, wanneer een punt zich met betrekking tot een gecoördineerd die systeem beweegt, zijn de lijn of segment of de kromme door zijn motie wordt het gevormd één onbeweeglijk van de tijd van het punt met betrekking tot het gecoördineerde systeem. Elk punt beantwoordt aan veelvoudige tijden. Met betrekking tot een bepaalde tijd, begint het stationaire punt sneller zich te bewegen en de tijd is langzamer. Wanneer de snelheid hetzelfde als het bewegende punt in de tijd is, de tijdeinden. Wanneer de snelheid het punt overschrijdt, is het gelijkwaardig aan het terugkeren naar het verleden.

 

  • Normaal keuren wij T/T en Western Union goed.
  • Normaal keuren wij T/T en Western Union goed.

 

 

Relatieve tijd

Dat is in real time, realtime. Verwijst naar de gevergde tijd wanneer een punt zich niet in de extra afmeting beweegt.

Absolute tijd

Dat is denkbeeldige tijd, denkbeeldige tijd. Verwijst naar de tijd zich wordt gevergd om in de extra afmeting te bewegen die.

Relatie met ruimte

Ruimte maakt dingen wisselvalligheid, d.w.z., wegens het bestaan van ruimte hebben, kunnen de dingen veranderen. De ruimte is een ding zonder energie, d.w.z., wanneer de dingen kunnen worden veranderd, de energie door de verandering wordt geproduceerd heeft elkaar gecompenseerd met de energie van obstakel dat. [3] de beschrijving van de puntveranderingen in wordt ruimte genoemd het beschreven punt beantwoordt aan de tijd van het punt [wanneer de puntbewegingen in een bepaalde positie, het beschreven punt een unieke overeenkomstige positie zullen hebben, die de positie van het beschreven punt op dit ogenblik wordt genoemd].

De positie van het beschreven punt kan met tijd veranderen en onveranderd blijven. Men kan weten dat de tijd een functionele verhouding met de positie van het beschreven punt heeft.

OEM / ODM

In het algemeen:

De ernst, anderzijds, is een universele kracht tussen alle vormen van energie of massa. Het kan niet tot het membraan worden beperkt, in plaats daarvan, het moet de volledige ruimte doordringen. Omdat de ernst niet alleen kan verdrijven maar oo, uit in extra afmetingen uitspreiden, zou het meer met afstand dan met elektriciteit moeten rotten. De elektriciteit is beperkt tot het membraan. Nochtans, weten wij van observaties van de banen van de planeten dat de gravitatietrekkracht van de zon aangezien de planeet zich van de zon verwijdert, op dezelfde manier vermindert die de elektriciteit met afstand vermindert.

Zo, als wij op een membraan leven, moet er wat reden zijn waarom de ernst niet uit van het membraan zeer ver weg uitspreidt, maar beperkt tot zijn nabijheid is. Één mogelijkheid is dat de extra afmetingen omhoog op een tweede schaduwmembraan beëindigen, niet verre van wij in leven. Wij kunnen niet dit schaduwmembraan zien, omdat het licht slechts langs het membraan, niet door de ruimte tussen de twee membranen kan reizen. Nochtans, kunnen wij de gravitatietrekkracht van voorwerpen op het schaduwmembraan voelen. Er zou schaduwmelkwegen kunnen zijn, sterren en zelfs schaduwmensen in de schaduw stellen die zouden kunnen worden verrast om de gravitatietrekkracht van materiaal van onze membranen te voelen. Voor ons, verschijnt dit soort schaduwvoorwerp als donkere kwestie, die onzichtbare kwestie is. Maar zijn ernst kan worden gevoeld.

In feite, hebben wij bewijsmateriaal van donkere kwestie in onze eigen melkweg. De hoeveelheid materiaal wij kunnen zien is niet genoeg voor ernst om roterende melkwegen samen te houden. Tenzij er één of andere donkere kwestie is, zal de melkweg apart vliegen. Op dezelfde manier is de hoeveelheid kwestie die wij in melkwegclusters hebben waargenomen niet genoeg om hen van uit het uitspreiden te houden, zodat moet er donkere kwestie zijn. Natuurlijk, zijn de schaduwmembranen niet noodzakelijk voor donkere kwestie. De donkere kwestie kan eenvoudig één of andere vorm van kwestie zijn die moeilijk om, zoals sullen, of bruine dwergen en laag-massasterren is waar te nemen die nooit heet genoeg zijn om waterstof te branden.

Omdat de ernst in het gebied tussen ons membraan en schaduwmembraan divergeert, valt de gravitatieaantrekkelijkheid tussen twee naburige voorwerpen op ons membraan scherper met afstand dan met elektriciteit, omdat de laatstgenoemde tot het membraan beperkt is. Wij kunnen het kort-afstandsgedrag van ernst in het laboratorium kunnen meten gebruikend instrumenten door de Heer Cavendish van Cambridge worden ontwikkeld dat. Tot dusver hebben wij geen verschillen met elektriciteit gezien, wat betekent de membranen apart meer dan geen centimeter kunnen zijn. Dit is klein door astronomische normen, maar reusachtig was met het bovenleer verbindend van andere extra afmetingen vergelijkbaar. De nieuwe metingen van ernst bij korte afstanden worden gemaakt om het concept een „membraanwereld“ te testen. [5]

De ernst kan ruimte buigen, zodat kan het naar extra afmetingen (zoals een lineaire die functie door twee unknowns wordt beschreven) door zich door virtuele tijd in parallel heelal reizen te bewegen, zodat kan het door tijd door ernst reizen.

R & D

Streektijd: een systeem van tijd in een eenvormige globale tijdzone wordt gemeten die. Wanneer de zon glanst, is het twaalf uur bij middag. Maar de tijd wanneer de zon glanst is verschillend in verschillende plaatsen. Bijvoorbeeld, is het om 12 u 's middags in Shanghai, en het vergt vijf uren voor ingezetenen van Moskou om de zon te zien. Het is reeds 2pm in Sydney, Australië. Zo als alle plaatsen de lokale tijdnorm gebruiken, zal het heel wat ongemak aan het beleid, het vervoer, en het dagelijkse leven brengen. Om deze moeilijkheid te overwinnen, kwamen de astronomen met een oplossing op de proppen: verdeel de lengte van de wereld door 15 graden, zodat er 24 streken zijn. De eenvormige tijdnorm wordt goedgekeurd op elk gebied, dat „streektijd“ wordt geroepen. Het verschil tussen aangrenzende gebieden is één uur. Wanneer de mensen in het oosten van één gebied naar een aangrenzend gebied gaan, vooruit plaatsen zij hun klokken één uur. Ga sneller een paar uren als u door een paar gebieden loopt. In tegenstelling, wanneer mensen westelijk van één gebied aan een aangrenzend gebied worden bewogen, zij plaatsen steunen hun klokken één uur dat. Plaats terug een paar uren als u door een paar gebieden loopt. Op luchthavens en andere vervoerscentra. De overeenkomstige districten van de grote steden van de wereld zijn vaak geïllustreerd om reizigers te vergemakkelijken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in