Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

De oorsprong van brahmanism

June 17, 2019

Laatste bedrijfscasus over De oorsprong van brahmanism

De oorsprong van brahmanism kan terug naar de Indus-beschaving in 5000 V.CHR. worden gevonden. Brahmanism stelt dat alle dingen de hoogste entiteit hebben -- brahman, en de opperste staat van vaklieden is „eenheid van brahman en me“, die aan de praktijk van meditatie in Indisch Boeddhisme gelijkaardig is.
Yoga, in Sanscritisch wordt de geschreven die, is zeer moeilijk te vertalen. Er zijn dozens bestaande Engelse vertalingen, maar de vertaalmethodes zijn verschillend, en soms zijn de clausules niet hetzelfde.
Yogasutra door grote patanjali van yogaheilige is wordt geschreven fundamentele sutra van yogaschool die
Canon. Scriptures bevatten de diepgaande verklaringen van de grote meesters van oud India op heilig, de mens, zelf, de materialist, fysiek, de spiritual, de Sanscritische taal in bijna elk gebied. Yogasutra begeleidt yogis om hun geestelijke reis te voltooien. Het boek is volledig van exploratie van de fysieke en geestelijke wereld en vertelt mensen de meest fundamentele ethiek. Al wijsheid in het boek kan niet volledig door recentere generaties worden verklaard. De gedachte van yogasutra wordt weerspiegeld overal in het leven van yogis.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in