Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

De stroom van yoga

June 17, 2019

Laatste bedrijfscasus over De stroom van yoga

De stroomyoga is ook genoemd geworden stroomyoga. Van het westen, is het een mengsel van hathayoga en ashtangayoga. Zijn doctrine en moeilijkheid liggen ergens in - tussen.

De aanvankelijke beweging van elk niveau van stroomyoga begint ook van zongebed A en B, en meerdere keren uitgeoefend, gevolgd tegen individuele bewegingen, en tenslotte einden met handstanden en rust. Worden de meest klassieke en het vermoeien Vinyasa bewegingen in ashtangayoga vereenvoudigd of zelfs geëlimineerd, besparend de vakmanenergie. Het is fysischer belastend dan traditionele hathayoga.

De stroomyoga is populairder in Europese en Amerikaanse landen. Er zijn ook vele yogastudio's in de yoga van de het onderwijsstroom van China, overwegend de algemene fysieke kwaliteit van de mensen, is deze vorm van yoga gemakkelijk goed te keuren.

Geschikt voor: gezonde jongeren, die gewicht willen verliezen en, de praktijk van de hathayoga voor meer dan een half jaar ontgiften. Het wordt niet geadviseerd voor ziekelijk.

Eigenschappen: het begin van stroomyoga is gelijkaardig aan hathayoga, geschikt voor gewone mensen aan praktijk. De midden en hogere niveaus van moeilijkheid worden geleidelijk aan verhoogd om voor de toekomstige praktijk van ashtangayoga voorbereidingen te treffen, zodat wordt het niet geadviseerd voor beginners.

Nota: de beweging van de stroomyoga is ononderbroken en vlot. De mensen met slechte fysieke sterkte kunnen een korte rust in het midden nemen om hun energie te besparen. Het wordt ook genoemd stroomyoga omdat de bewegingen, als de stroom worden bevestigd, zodat is het zeer nuttig voor het uitoefenen van geduld.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in