Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Tantricyoga

June 17, 2019

Laatste bedrijfscasus over Tantricyoga

In het buitenland genoemd geworden Woedeaanvallenyoga; Het is ook genoemd geworden mantra-Yana, vidya-dhara - Yana, Esoterische tha - Yana, phala-yana, vajra-yana. Het is een combinatie van een deel van mahayanaboeddhisme in India en brahmanism van zevende aan de 12de eeuw.

Boeddhisme aan Tibet, China wordt uitgespreid dat. In de 8ste eeuw, nadat beroemde Indische tantric hoofdpadmasambhava naar Tibet ging, help Tibetaans v van boeddhistische geregeerde koningsakamatsu (755-797) de „magische“, overwonnen lokale primitieve godsdienst in Tibet, en tegelijkertijd, zou padmasambhava wijzigt het hoogste stadium van de tantric vier opperste bodems van yogaindra van India wordt geïntroduceerd in Tibetaanse vajrayanatantrism bevat hebben. Aan het begin van de 13de eeuw, na het uitsterven van Boeddhisme in India, slechts behield het Tibetaanse Boeddhisme de volledige vorm van de vier takken van tantric Boeddhisme. Vormde een systeem van het verbergen.

De fysiologische basis van de tantric opperste yoga „gelukkig hemel dubbel geluk“ en dubbele praktijk is de theorie van drie aders en zeven chakras en „jundalaslang“. De zogenaamde „gelukkige lucht en het dubbele geluk“ zijn de geheime doctrine en de speciale praktijk van tantric opperste yoga. Zijn theorie wordt wortel geschoten in tantric daji en het jingding sutra. Kong ding jing en nikkei van DA zijn over het geheime zelf-testkoninkrijk van Boedha.

De kenmerken van Tibetaanse geheime yoga zijn complex mandalapatroon (Yantra), gedetailleerde godsdienstige rituelen, geheime inhoud, goeroe zegen, praktijkmethode om seksuele energie te gebruiken om het levensenergie te voorschijn te halen, praktijkmethode van veranderende materiële, grote perfectie van het rode onderwijs, handprint van het witte onderwijs, enz.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in