Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Dergelijke verhalen plaatsen ons die denken

June 17, 2019

Laatste bedrijfscasus over Dergelijke verhalen plaatsen ons die denken

In oudheid, tijd bedoelde tijd. De tijd is verdeeld volgens de motie van kwestie, niet inherent, daar is geen tijd in het heelal. De beweging van kwestie vergt tijd,
Maar als wij „geen tijd“ in twee delen scheiden, zal onze mening „geen tijd“ kunnen erkennen. De reden waarom wij kunnen denken is dat onze mening de materiële wereld kan noemen. De „tijd“, die niet is verdeeld, kan niet worden genoemd of worden onderscheiden. Slechts wanneer het in „tijd“ wordt verdeeld kan het worden gebruikt door te denken, omdat het kan worden genoemd. Bijvoorbeeld, verdelen wij de beweging van de aarde rond de zon in een jaar, en de omwenteling eens van de aarde in een dag. Dergelijke afdeling is geschikt voor denken met numerieke symbolen te berekenen. Als u niet ter wereld leeft, zult u nooit verdeeld worden door de motie van de aarde. Daarom is de tijd enkel een afdeling van de beweging van kwestie voor het gemak van het denken over het heelal. Het is een regel door de mens, niet een natuurlijke regel wordt gemaakt die. Het is kunstmatige scheidslijn tussen, hoe de cent kan zijn.
De tijd is een objectief bestaan. Het concept tijd is het resultaat van menselijke begrip, inductie en beschrijving van aard. In oud China, verwijst zijn originele betekenis naar de verandering van seizoenen of de reïncarnatie van de positie van de zon op ecliptisch. „Buis · het berggewicht“ zegt: wanneer, zo het jaar ook herinner. Met de verdieping van het begrip, behandelt het concept tijd alle zichtbare en onzichtbare bewegingen. De nota's van Mencius zhang shu: „wanneer men zegt dat de vijf elementen.“ solitair en leeg zijn De zichtbare tijd wordt gebruikt om het eenvormige bezit van al motieproces te beschrijven, is dit de connotatie van tijd. Aangezien de problemen door oude mensen worden bestudeerd fundamenteel macro waren, ruw en langzaam, besteedden zij slechts aandacht aan het probleem van „tijd die“. Later, werd het concept „tijd“ wegens de behoefte toegevoegd snel te bestuderen en voorbijgaande voorwerpen. De tijd omvat zo de ononderbroken en onmiddellijke staten van het motieproces, en zijn connotatie is definitief verrijkt en geperfectioneerd, en het woord „tijd wordt“ definitief gebeëindigd.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in