Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Iyengaryoga

June 17, 2019

Laatste bedrijfscasus over Iyengaryoga

Hoofd iyengar, 95, is de stichter van iyengar yoga. Sommigen zeggen dit systeem van yoga een zegen voor beginners, patiënten, en de bejaarden is.

M. Iyengar, die ziekelijk groeide, begon uitoefenend hathayoga als manier om zijn lichaam te versterken en een hoog niveau te bereiken. In zijn iyengar medio-jaren '60, werd geïmpliceerd in een autoongeval dat hem onbekwaam verliet om zelfs de eenvoudigste houdingen uit te voeren. Na negen jaar van buitengewone volharding en het harde werk, teruggekregen iyengar. Iyengar werd zo bewust van de pijn van ziekte en de helende macht van yoga dat hij het beroemde, helende iyengar systeem creeerde. De Iyengaryoga wordt erkend aangezien de meeste aandacht aan de praktijk van houding, het het lichaamssaldo kan coördineren, is het effect van de ziektebehandeling zeer goed.

Om iyengar yoga uit te oefenen, moet u bijzondere aandacht aan de details van diverse delen van het lichaam betalen en goed zijn bij het gebruiken van diverse hulpsteunen. De cursus is langzaam en gecontroleerd. De houdingsstabiliteit bevordert diep ademhaling, en de bewuste concentratie verhoogt geestelijke sterkte.

Geschikt voor: hard lichaam, patiënten, postpartum terugwinning na chirurgie.

Vele mensen krijgen van iyengar yoga terug maar vinden het te saai als zij slechtgezind zijn.

Eigenschappen: een verscheidenheid van verblindende steunen zijn het grootste verschil tussen iyengar yoga en traditionele yoga. Veel van stellen worden gepresteerd met houten blokken, banken, zandzakken, dekens, hoofdkussens, en linten om de waaier van motie te verhogen. Het vermindert ook de ingewikkeldheid van vele schijnbaar onbereikbare bewegingen, waarbij aan studenten van verschillende fysieke niveaus ten goede zijn gekomen.

Nota: de iyengar yoga is gekend voor zijn veiligheid en traagheid, die een manic temperament kunnen slijpen. Maar zoals vele yogis hebben gewezen op, moet één van de slechtste gevolgen van zich het baseren teveel op materiaal een betekenis van luiheid cultiveren en zijn eigen fysieke groei veronachtzamen. Daarom wanneer het leren van dit yogasysteem, is het noodzakelijk om het potentieel van het lichaam te onderzoeken zoveel mogelijk, en definitief wegwerp de hulpmiddelen eerder dan zich het baseren op hen voor het leven.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in