Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Hete yoga

June 17, 2019

Laatste bedrijfscasus over Hete yoga

Bikram, een Indiër, richtte het hete yogasysteem in de Verenigde Staten op, die onmiddellijk een sensatie in de yogawereld veroorzaakten. Hoewel de praktijk door sommige klassieke yogis om uit lijn met traditionele concepten en normen wordt overwogen te zijn, heeft de hete yoga ongetwijfeld loyaal het volgende. De hete yoga is zeer strikt aan de plaats en temperatuurvereisten, vaklieden aan praktijk 26 basishouding in het milieu op hoge temperatuur van 38℃-42℃, fundamenteel 10 minuten na het zweten. De dagelijkse hete yoga kan problemen verlichten zoals het verharden van de slagaders, bloeddruk met hoog cholesterolgehalte en de abnormale.

De hete yoga om gewicht te verminderen, ontgift, beeldhouwt cijfer heeft zeer goed effect, is het de populairdere methode van innovatiepraktijken.

Geschikt voor: mensen die in goede gezondheid zijn, geen ernstige ziekten of verborgen ziekten, hebben en gewicht willen verliezen en ontgiften. Hartkwaal, de hoge bloeddruk, het ernstige oog en de oorziekten, diabetes, die van ernstige ziekten, zwangere vrouwen, sub-gezondheidsmensen de terugkrijgen zijn niet geschikt voor oefening; Koude, koorts en andere scherpe patiënten, ernstige ziekte of chirurgie spoedig na het begin van de praktijk;

Mensen die frequente gyms en de nadruk op oefening ontvankelijker zijn. Als u zelden uitoefent, kies zorgvuldig. Probeer het uit eerst en zie of kan uw lichaam het behandelen.

Kenmerken: het zweet kan toxine uit de lichaamsoppervlakte verwijderen, het zenuwstelsel zuiveren. De traditionele hatha en ashtangayoga gebruikt houdingen die de vakman om ertoe bewegen zwaar te zweten, daardoor eliminerend afval van het lichaam. Het hete yoga hete milieu in plaats van heel wat harde praktijk, gewone mensen gaat binnen, zelfs zonder enige oefening te doen zal zweten. Vele beroemdheden baseren zich op hete yoga om gewicht te verliezen, en more and more mensen in China proberen het yogasysteem.

Bij kamertemperatuur zijn uw spieren en pezen stijf, maar bij hoge temperaturen zult u vinden dat uw lichaam verrassend flexibel is, gevend u vertrouwen in zich. Dit is ook een eigenschap van hete yoga.

Nota: in het geval van het bovenmatige zweten, houden de dehydratie, de misselijkheid, de bovenmatige moeheid, de buikpijn en andere symptomen, gelieve op praktizerend onmiddellijk en voor ventilatie uit te gaan. Als de symptomen niet na een paar pogingen verbeteren, betekent het dat uw lichaam niet geschikt voor dit yogasysteem is, wordt het geadviseerd om andere te kiezen.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in