Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Hathayoga

June 17, 2019

Laatste bedrijfscasus over Hathayoga

In het woord Hatha, „Ha“ betekent de zon en „tha“ betekent de maan. Hata vertegenwoordigt mannetje en wijfje, dag en nacht, Yin en Yang, koud en heet, zacht en taai, en een ander saldo van tegengestelden die elkaar aanvullen.
De Hathayoga gelooft dat het menselijke lichaam uit twee systemen bestaat, is één het geestelijke systeem; Men is lichaamssysteem. Het grootste deel van de gewone geestesactiviteit van de mens is wanorde en wanorde, een afval van faculteiten zoals moeheid, opwinding, zorg, opwinding, en slechts wordt een stuk van het menselijke lichaam gebruikt om het leven te ondersteunen.
In het algemeen als de wanorde niet ernstig is, kan het natuurlijk door rust worden hersteld, maar zonder actieve zelf-controle en regelgeving, zal de wanorde meer en meer leiden tot geestelijke en fysieke ziekten. De houdingsmethode kan de originele storing breken, de factoren van lichaamsinstabiliteit elimineren, de vicieuze cirkel van beweging tegenhouden; Door pranayama, wordt de barrière van het zenuwstelsel in het lichaam ontruimd. Door pongda, wordt de energie van het lichaam gecontroleerd en gebruikt.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in