Contacteer ons

Contact Persoon : Micle Cleanmo

Telefoonnummer : +86 13921194466

WhatsApp : +13488888888

Free call

Ashtangayoga

June 17, 2019

Laatste bedrijfscasus over Ashtangayoga

Sutra van de Patanjaliyoga in de acht takmethode, wordt beschouwd aangezien het kernsysteem van Astangha-Yoga, het oudste systeem van de Yogapraktijk is.

De Ashtangayoga is een strenge praktijk. De populairste praktijk van de wereld werd gecreeerd door PattabbiJois, een Indische yogaleraar. De Ashtangayoga is verdeeld in drie niveaus: basisniveau, middenniveau en geavanceerd niveau. De choreografie van elk niveau wordt bevestigd, om te beginnen met vijf zonneasanas A en B, met overvloed van houdingen binnen - tussen, en beëindigend met handstanden en asanas. Het doel dat de oefeningen onophoudelijk zo, bij het besteden van heel wat hoeveelheid hitte om het lichaam, afvoertoxine schoon te maken afhangen.

De Ashtangayoga bouwt sterkte, flexibiliteit en duurzaamheid op een evenwichtige manier. Vele geschiktheidsenthousiasten in Europa en Amerika zijn scherp op dit. In het westen, wordt dit soort yoga ook genoemd „machtsyoga“. Sommige yogastudio's in China zijn de klassen van de ashtangayoga begonnen, die met jongeren populair zijn, maar de meesten van hen zijn elementair.

Pasvorm voor: dit type van yoga vereist een hoog niveau van fysieke geschiktheid, wordt de houding in elk niveau bevestigd, zodat vereist het gezond en geduldig de vakman om te zijn.

De Ashtangayoga vereist de ademhalingsstijl, gebaseerd op de keel kan een lichte stemkeel ademhaling maken.

Nota: dit type van yoga is niet geschikt voor beginners, ziekelijk, of zij die geen yoga lange tijd hebben uitgeoefend. Omdat de intensiteit groot is, streef blind geen volledige motie na meer, en negeer de lagercapaciteit van het lichaam.

Als u van adem uitgeput en kort voelt, houd op praktizerend. Als u pijn in uw lichaam hebt, betekent het u over de grens bent. Herinner me om van bij het begin, van gemakkelijk te beginnen vertragen, geleidelijk aan de praktijk versterken. Wissel hathayoga met ashtangayoga af.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in