Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: BSK
Modelnummer: Bska50cs-p99-c
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10 eenheid
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Hout
Levertijd: 10
Betalingscondities: FOB- T/T
Levering vermogen: 1000 eenheid per Maand
Contact nu

Gedetailleerde informatie

Hoog licht:

rubber diaphragm pump

,

low pressure diaphragm pump

Productomschrijving

 

 

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad

 

 

De pomp van het luchtdiafragma (ken ook als Membraanpomp, lucht in werking gestelde dubbele diafragmapomp (AOOD) of pneumatische diafragmapomp) die een combinatie de het vergelden actie van rubber, thermoplastische of teflondiaphragm en geschikte kleppen één van beide kant van het diafragma (controleklep, vleugelkleppen, klepkleppen, of een andere vorm van afgesloten kleppen) gebruikt om een vloeistof te pompen.

 

Productomschrijving:

 

Luchtinham

3/4-14NPTF-1

Vloeibare Afzet

2“ Flens

Vloeibare Inham

2“ Flens

Max. Stroom

600L/Min

Max. Hoofd

70M

Max. Self-priming (droge) Lift

4.5m

Max. Luchtdruk

8.3bar

Max. Deeltjesdiameter

7mm

Max. Installatiedimensie

415×332×595mm

Gewicht

52kg

Lawaai

<80db>

 

 

Verpakking & Levering

 

Verpakkingsdetail:

triplexgeval/karton per diafragmapomp

Leveringsdetail:

5 dagen van het ontvangen van betaling (volgens uw ordehoeveelheid)

 

 

Specificaties

 

De Pomp van het luchtdiafragma
1. Niet lekkage
2. Goede zelfinstructieprestaties
3. Vervoer allerlei middel
4. Materiaal: Uit gegoten staal, Alu, SS, pp

 

 

50 X X - X X X - X (MODELselectie)

 

Vorm van pijpmond: (F) c-Flens a-BSP B-NPT  

Diafragmamateriaal: 9 – Santoprene H – Hytrel T - PTFE/Santoprene  

Balmateriaal: 9 - Santoprene H – Hytre T – PTFE A - Acetal  

Het materiaal van de balzetel: P/K – Polypropyleen/Kynoar SS – Roestvrij staal  

Pompmateriaal: SS – Roestvrij staalal – het Koolstofstaal P/K van ci van de Aluminiumlegering – Polypropyleen/Kynoar

 

 

Hoofdprestatiesparameters  

 

Nr. De parameter noemt Eenhedenreferentiewaarden  

1 Max. Werkende Mpa 0.83 van de Luchtdruk  

2 Max. Stroom l/min. 600

3 Max. Hoofdm 70  

4 Max. Vloeibare Mpa 0.83 van de Outputdruk  

5 Max. Deeltje door Diameter mm 7

6 gewicht kg 45 (PP/KV) /42 (AL)/54 (SS/CI)  

7 Geluidsniveau db <85>

 

Maximum Toegepaste Temperatuurgrenzen (diafragma/bal/verbindingsmateriaal)  

 

 

Acetal ···············································40°- 150°F (4.4 - 65.5°C)  

Santoprene···················································································de Teflon - van 40°- 225°F (- 40°- 107.2°C)·····························································································het Nitril 40°- van 220°F (4.4°- 104°C)·······························································································10°- 180°F (- 12°- 82°C) Viton····························································································- 40°- 350°F (- 40°-176.6°C) Hytrel·······························································································- 20°-150°F (- 12°- 93°C) Kynar···························································································10°-200°F (- 28.9°- 65.5°C) Polypropyleen························································································32°- 175°F (0-79.4°C)

 

 

2“ Stroomdiagram

 

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 0

 

Installatieverrichting en onderhoud:

 

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1LEES, BEGRIJP, EN VOLG DEZE INFORMATIE OM VERWONDING EN BEZITSschade TE VERMIJDEN


 

Overschrijd niet de maximumdruk van de inhamlucht zoals die op de pomp modelplaat wordt verklaard.

 •  De luchtinham van de pomp wordt verbonden met de luchtlevering die voldoende capaciteit heeft en waarvan de druk met de ontwerpvereisten in overeenstemming is.
 •  De schone samengeperste lucht maakt voor de uitbreiding van de levensduur van de pomp.
 •  Als de luchttoevoerlijn een harde pijp is, kan de korte slang die de pomp en de pijp aansluiten trilling en het verdraaien verminderen. (Het wordt geadviseerd om de impuls in de vloeistof met een gebruik te verminderen een schommelingstank of vloeibare buffers.)
 •  De pijp van de luchtopname en de pressure-regulating filter moeten wegens hun gewicht worden gesteund. Als de pijp niet wordt gesteund, kan het de pomp beschadigen.
 •  De pijp van de luchtopname van de pomp moet met de druk regelende klep worden geïnstalleerd om te verzekeren de druk van de luchtlevering niet de gespecificeerde waaier overschrijdt.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1De grensdruk in het Handboek wordt gespecificeerd kan niet in de verrichting van de pomp worden gebruikt, anders zullen het lichamelijke letsel, de pompschade of het bezitsverlies uit bovenmatige luchtdruk die voortkomen.

 •  Zeker ben de materiële slangen en andere componenten aan met - tribune vloeibare die druk kunnen door deze pomp wordt ontwikkeld. Controleer alle slangen schade of slijtage. Ben bepaald het uitdelen apparaat is schoon en in juiste arbeidsvoorwaarde.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1STATISCHE VONK. Kan explosie veroorzaken resulterend in strenge verwonding of dood. Maalde pomp en pompend systeem.

 •  De vonken kunnen brandbaar materiaal en dampen aansteken.
 •  Beveilig pomp, verbindingen en alle contactpunten om trilling en generatie van contact of statische vonk te vermijden.
 •  Gebruik juiste ventilatie.
 •  Blijf inflammables van hitte, open vlammen en vonken weg.
 •  Houd containers gesloten wanneer niet in gebruik.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1De lossingen van de pomp kunnen onzuiverheden bevatten, die ernstige verwonding kunnen veroorzaken. De lossingen kunnen door de pijp van jobsite en rond de exploitant worden afgevoerd.

Zelfs als het diafragma verbreekt, kan het het materiaal van de uitlaatgeluiddemper zeer sterk ook lossen.

 • Wanneer de gevaarlijke of ontvlambare materialen worden gepompt, kunnen de lossingen aan de veilige verre plaats door de pijpleiding worden verwijderd.
 • Tussen de pomp en de geluiddemper wordt gebruikt de interface van 3/8“ in minimum droeg.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1GEVAARLIJKE DRUK. Kan in ernstige verwonding of bezitsschade resulteren. Onderhoud of maak pomp, slangen of het uitdelen geen klep schoon terwijl het systeem onder druk wordt gezet. Maak luchttoevoerlijn los en verlicht druk van sys - tem door het uitdelen klep of apparaat te openen en/of zorgvuldig en langzaam losmakend en verwijderend afzetslang of het door buizen leiden van pomp.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1GEVAARLIJKE MATERIALEN. Kan ernstig binnen veroorzaken - jury of bezitsschade. Probeer om geen pomp aan het fabriek of de dienstcentrum terug te geven dat gevaarlijk materiaal bevat. De veilige behandelende praktijken moeten aan de lokale en nationale wetten en vereisten van de veiligheidscode voldoen.

 • Verkrijg Materiële Veiligheidsinformatiebladen op alle materialen uit de leverancier voor juiste behandelende instructies.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1Explosiegevaar: Sommige modellen, samen met sommige delen dat vloeibare contact, van aluminium, zodat worden opgenomen kunnen zij niet in gebruik met trichloroethaan, methylene chloride of andere gehalogeneerde koolwaterstofoplosmiddelen worden gezet, anders kunnen zij reageren en een explosie veroorzaken.

 • Voorafgaand aan het gebruik met dit type van oplosmiddel, is het een must om de vloeibare kappen, verzamelleidingen en alle vloeibare contactdelen van de pompmotor te inspecteren om verenigbaarheid te verzekeren.
 • De pomp zou dicht bij het product moeten worden geplaatst zo ver mogelijk om de zuigingspijp te verkorten en het aantal delen zoveel mogelijk te verminderen.
 • Om de levensduur van diafragma uit te breiden, moeten wij de pomp dicht bij de gepompte vloeistof zoveel mogelijk plaatsen. Wanneer de inhamdruk 10 voet (3 meters) van de vloeibare kolom overschrijdt, is het noodzakelijk om een reeks drukhulp en regelgeving apparaten te installeren om de levensduur van diafragma uit te breiden.
 • Wij moeten het verzegelen van elke adapter voor de inham en afzetpijpen verzekeren.
 •   Alle bevestigingsmiddelen moeten nogmaals voorafgaand aan het gebruik van het Product worden aangehaald om de losheid te vermijden die uit het kruipen van de verbindingscomponenten kan voortkomen en effectief de lekkage van vloeistof of lucht verhinderen.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1Verifieer de chemische verenigbaarheid van de pomp nat delen en de substantie maakte die gespoeld worden gepompt, of Re - doorgegeven. De chemische verenigbaarheid kan met tempera - ture en concentratie van het chemische product binnen de, gespoeld of doorgegeven substanties veranderen die worden gepompt. Voor specifieke vloeibare verenigbaarheid, raadpleeg de chemische fabrikant.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1De maximumtemperaturen zijn gebaseerd op mechani - cal slechts spanning. Bepaalde chemische producten zullen beduidend maximum veilige werkende temperatuur verminderen. Raadpleeg de chemische fabrikant voor chemische verenigbaarheid en temperatuur lim - zijn.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1Zorg ervoor dat alle exploitanten van dit materiaal specifiek zijn opgeleid, de veilige werkende praktijken begrepen en de beperkingen van het materiaal begrepen. Zij weten het hoe te om PPE te dragen indien nodig.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1Gebruik niet de pomp voor de structurele steun van het leidingensysteem. Ben sommige de systeemcomponenten behoorlijk worden gesteund om spanning op het pompdeel te verhinderen

 •   Zuiging en lossings de verbindingen zouden moeten zijn flexibele connec - tions (zoals slang), niet stijve door buizen geleid, en zouden met de substantie compatibel moeten zijn die worden gepompt.

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1Het is een must om onnodige schade aan de pomp te verhinderen. Als het lange tijd nutteloos moet liggen, te maken gelieve grondig het na elk gebruik schoon.

 •  Het product verlaten in de pomp zal droog of kleverig op de pomp worden, die tot de diafragma en klepproblemen voorafgaand aan het volgende begin zal leiden. Bij de bevriezende temperatuur, is het moet leeg de pomp volledig in om het even welke omstandigheden na gebruik.
 •  Het is een efficiënte manier in het verminderen van de onderbreking van gebruikers om de aangewezen assemblage beschikbaar op elk ogenblik te krijgen. De toepassing van de authentieke BSK-vervangstukken zal voor de uitbreiding van het productleven en het spel van de prestaties bevorderlijk zijn.

 

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 13

 


 

Algemene Beschrijving

 

De BSK-diafragmapomp biedt hoog volumelevering zelfs bij lage luchtdruk en een B-wegwaaier van aan materiële beschikbare verenigbaarheidsopties. Verwijs naar de model en optiegrafiek. De BSK-pomp wordt voorzien van de gemodulariseerde luchtmotor en de vloeibare sectie.

De lucht in werking gestelde diafragmapomp produceert afwisselend de opname vloeibare druk en positieve vloeibare druk in de vloeibare kamer door het drukverschil in de luchtkamer te gebruiken. De kogelklep kan de voorwaartse stroom van vloeistof verzekeren.

Pomp het cirkelen zal beginnen aangezien de luchtdruk wordt toegepast en het zal omhoog met de vraag blijven pompen en houden. Het zal lijn pres en handhaven - zeker en ophouden cirkelend zodra de maximumlijndruk wordt bereikt (dis - pensing gesloten apparaat) bouwen en zal pompen zoals nodig hervatten.

 

 

Eisen ten aanzien van Lucht en Smering

 

 

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 1BOVENMATIGE LUCHTdruk. Kan pompschade, lichamelijk letsel of bezitsschade veroorzaken.

 • Een filter geschikt om deeltjes uit te filtreren groter zou dan 50 microns op de luchtlevering moeten worden gebruikt. Er is geen die smering buiten het de ringssmeermiddel wordt vereist van „O“ dat tijdens assemblage of reparatie wordt toegepast.
 • Indien de gesmeerde lucht aanwezig is, zorg ervoor dat het met de ringen en de verbindingen van „O“ in de sectie van de luchtmotor van de pomp compatibel is.

 

 
 

WERKENDE INSTRUCTIES

 

 • Spoel altijd de pomp met een oplosmiddel compatibel met het materiaal die als het materiaal die worden gepompt aan „vestiging“ wanneer niet in gebruik voor een periode onderworpen is worden gepompt.
 • Maak de luchtlevering van de pomp los als het voor een paar uren inactief moet zijn.
 • Het afzet materiële volume wordt geregeerd niet alleen door de luchtlevering maar ook door de materiële levering beschikbaar bij de inham. Het materiële leveringsbuizenstelsel zou niet moeten te klein of restrictief zijn. Ben zeker om slang niet te gebruiken die zou kunnen instorten.
 • Wanneer de diafragmapomp in gedwongen wordt gebruikt - voed (overstroomde inham) situatie, adviseert men dat een „Controleklep“ bij de luchtinham wordt geïnstalleerd.
 • Beveilig de benen van de diafragmapomp aan een geschikte oppervlakte tegen schade door trilling te verzekeren.

 

 

Onderhoud

 

 • Gelieve te verwijzen naar het componentenschema in de assemblagetekeningen om omhoog de serienummers en de namen van delen te kijken en de informatie van delen en het pak van de onderhoudsdienst te begrijpen.
 • Sommige BSK-delen zijn duidelijk zoals „dragend delen“, die tot de snelle dienst en onderbrekingsvermindering kunnen bijdragen.
 • De de dienstuitrustingen zijn aan de dienst twee de afzonderlijke functies die van de diafragmapomp worden verdeeld: 1. LUCHTsectie, 2. VLOEIBARE SECTIE. VLOEIBARE seconde - TION is verder verdeeld om typische deel MATERIËLE OPTIES aan te passen.
 • Verstrek een schone het werkoppervlakte om gevoelige interne bewegende delen tegen verontreiniging van vuil en buitenlandse kwestie te beschermen tijdens de dienstdemontage en hermontage.
 • Houd goede verslagen van de dienstactiviteit bij en omvat pomp binnen preven - tive onderhoudsprogramma.
 • Alvorens, leeg gevangen materiaal bij de afzetman - ifold door de pompbovenkant te draaien - neer te demonteren aan afvoerkanaalmateriaal van de pomp.

 

 

VLOEIBARE SECTIEdemontage

 

 • Verwijder hogere en lagere verzamelleiding (1) en (11).
 • Verwijder bal (2), ring van „O“ (3) (47) en balzetel (4).
 • Verwijder vloeibaar GLB (5).

    NOTA: Slechts gebruiken de diafragmamodellen een primair diafragma (6A) en een reservediafragma (6). Verwijs naar de aux iliary mening in de Vloeibare Sectieillustratie.

 • Verwijder de schroef (10), wasmachine (9), diafragma (6A, 6) en diafragmawasmachine (7, 8).
  NOTA: Kras of breng niet de oppervlakte van (23) diafragmastaaf in de war.

 

 

VLOEIBARE SECTIEhermontage

 

 • Breng in omgekeerde volgorde opnieuw samen.
 • Maak en inspecteer alle delen schoon. Vervang versleten of beschadigde delen zonodig met nieuwe delen.
 • Smeer (23) diafragmastaaf en 25) De ring van „Y“ met vet.
 • Bevestig de diafragmastaaf (23) met het hulpinstallatiehulpmiddel.
 • Voorafgaand aan het definitieve vastmaken van bouten en noten, te bepalen gelieve of het diafragma (6A, 6) op vloeibaar GLB (5) behoorlijk wordt gericht om het verdraaien van het diafragma te vermijden.
 • Voor de modellen die Teflondiafragma gebruiken: drie rubberdiafragma's (6) aan de kant, die met kamer van de LUCHT de ZIJ „lucht“ duidelijk zijn worden opgezet in gezicht van het pomplichaam.
 • Begin de pomp, controleer het vastmaken en het verzegelen nadat het voor een periode loopt.

 

Installatiedimensies:

 

 

 

 

 

 

 

 

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 15

 

Demontage van de Delen in Vloeibare Sectie

  a) eerst, verwijder de pomp uit het pijpleidingssysteem en voer de materialen binnen van de pomp af.   B) plaats de pomp in een schone werkomgeving.   c) ontmantel afzetpijp (1) eerst van de pomp, en neem dan bal (2), o-kop (3) en (47) en balzetel (4) van het hogere eind van vloeibaar GLB (5) de één na de ander. Na dat, plaats de pompbovenkant - neer en ontmantel de inhampijp (11) om o-kop (3) en (47), balzetel (4) en bal (2) van vloeibaar GLB (5) te nemen.   D) geef de bouten rond de twee vloeibare kappen vrij om GLB (5) te demonteren.   e) geef de diafragmaschroef (10) vrij en verwijder diafragmawasmachine (7), (8) en diafragma (6) uit de beide einden.   Verwijder de diafragmastaaf (23) en kan de lip-vorm zegelring (25) worden vervangen.   De demontage van Delen voor Luchtklep F) maakt de bout (39) los eerst, en ontmantelt het omhulsel van de luchtklep (38), dan luchtschot (42) en verzegelende pakking (40), en (41).   g) neem de klepplak (36) en klepplaat (37) van het omhulsel van de luchtklep (38).   h) ontmantel circlip (29) en neem GLB van het grenseind (31) van beide einden van het omhulsel van de luchtklep (38), en u kunt de kop (30) vervangen zoals nodig.   I) u kunt de lip-type verpakking (33) na controleren het ontslaan van de spoel (35) van het omhulsel van de luchtklep (38) met de handen.   De demontage van Delen voor Controleklep j) maakt dan 4 bouten (16) los bevestigend de cilinderkop eerst, en ontmantelt de cilinderkop (14) en (18) op beide einden en verwijdert de o-kop (17).   k) verwijder de verzegelende pakking (19) uit de groef van het motoromhulsel (15).   l) werp de proefstaaf (22) uit en breng staaf (45) van het motoromhulsel (teweeg 15) en u kunt de lip-type verpakking (20) op de trekkerstaaf of de o-kop (44) op de proefstaaf vervangen.   De hermontage van Diafragmapomp de hermontagestappen van de pomp is onverenigbaar met die van demontage, zodat wordt u vriendelijk gevraagd om aandacht aan het volgende in het hermontageproces te besteden:   1) Alle verzegelende elementen, evenals hun contactdelen, moeten worden ingevet.   2) Gelieve te controleren zorgvuldig voorafgaand aan het gebruik van alle verzegelende elementen of zij, zoals oppervlakteschade beschadigd zijn. Indien beschadigd, te vervangen gelieve de nieuwe.   3) De lippenrichting van lip-type verpakking (20) (, 25) en (33) met de richting zou verenigbaar moeten zijn in de grafiek wordt getoond die.   4) De bouten op vloeibaar GLB zouden afwisselend door tegenovergestelde hoeken moeten worden vastgemaakt om een beter het verzegelen resultaat te bereiken.      Het oplossen van problemen 1. Wat vloeistof is uit de uitlaat gelopen die samen met de luchtstroom openen.   Controleer het diafragma om het even welke schade.   Controleer de diafragmaschroef losheid 2. Er zijn Luchtbellen in de afzet vloeibare Controle de verbinding van de zuigingspijp voor het goede verzegelen.   Controleer de verbinding tussen de zuigingspijp en de opnameverzamelleiding het goede verzegelen.   Controleer de O-ring tussen de opnameverzamelleiding en de vloeibare GLB-Controle het diafragma voor losheid 3 schroeft. De lage Controle van de pompoutput de luchtlevering is stabiel.   Controleer de inham/de afzet om het even welke stagnatie.   Controleer schakelaars die de opnameverzamelleiding verbinden de Controle van de luchtstrakheid dat de bal niet gehouden aan de zetel is of de bal niet incorrect gezet is.   4. De lucht wordt gelost van de uitlaat die wanneer er geen het vergelden beweging is openen.   Controlezegelring (33) op gegleden klep (35).   Controlezegelring (20) op trekkerstaaf (45).   Controlezegelring (25) op de staaf van de diafragmaverbinding

 

 

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 16Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 17
 

Teflon Pneumatische de Ernstbal van de Diafragmapomp met Pulpraad 18

label:

sexy

rok

Vrouwen

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn